Alles over verhuur onder één dak op de Recreatie Vakbeurs.


Door: Inez

Op 26, 27 en 28 november 2019 staan wij op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Dit is dé beurs op het gebied van toerisme en verblijfsrecreatie. Wij staan daar in samenwerking met GuestCompass en 53 Graden Noord. Leer de gemakken van het online verhuren van accommodaties en kamers. We maken graag kennis met u bij onze stand 415!

 

De Recreatie wat-beurs?

Op de Recreatie Vakbeurs komen alle facetten binnen de toeristische (verhuur) branche aan bod. Van dienstverlenende bedrijven, reserverings- en kassasystemen tot het inrichten van vakantiehuizen en entertainment shows. We presenteren uiteraard niet alleen onze nieuwste producten, ook komt u te weten wat op dit moment de populaire topics in de recreatie zijn en waar u als ondernemer op in moet springen om een zekere toekomst tegemoet te gaan. Onze hal biedt volop inspiratie op het gebied van overnachtingsfaciliteiten en de handige tools bij het verhuren. 

 

Met eigen ogen zien

We adviseren u graag over onze diensten en hoe uw organisatie online succesvol wordt. Natuurlijk is er een demonstratie van ons boekingssysteem mogelijk of demonstreren wij een case waarin onze software is verwerkt. De koffie staat klaar, zien we u dan?

Meer weten over de Recreatie Vakbeurs? Kijk dan hier.

Meer Nieuws