Directe koppeling met Booking.com


Door: Rogier

Actuele prijzen en beschikbaarheid vanuit reserveringsprogramma op Booking.com

Bookzo koppelt direct met Booking.com

Bookzo heeft een directe koppeling met Booking.com gerealiseerd. Voor recreatiebedrijven die alleen gebruik maken van Booking.com is het nu niet meer nodig om gebruik te maken van een channelmanager als schakel tussen Bookzo en Booking.com.

 

De voordelen:

  • Minder kans op overboekingen
  • Beschikbaarheid en prijzen staan sneller online
  • Reserveringen worden sneller en met meer gegevens

 

Vanuit Bookzo worden de beschikbaarheid, prijzen en restricties (zoals min-stay’s) in Booking.com gezet. Reserveringen die gemaakt worden via Booking.com worden direct in het planbord van Bookzo geplaatst. Beide kalenders zijn altijd up-to-date waardoor dubbele boekingen niet mogelijk zijn. Wijzigingen van prijzen en condities in Bookzo worden direct in Booking.com bijgewerkt. Niet alleen de beschikbaarheid is dus actueel, maar ook naar uw prijswijzigingen heeft u weinig omkijken meer.

 

Heeft u interesse in deze zorgeloze manier van reserveringen beheren? Bookzo is een innovatief en gebruiksvriendelijk reserveringsprogramma met koppelingen zoals online boeken, channels, mijn omgeving voor gasten en eigenaren, toegangssystemen, administratie en kassa’s. Neem contact op via 0222-745016.

Meer Nieuws