Maak kennis met Jan


Door: Bookzo

Ook nieuw bij Bookzo is Jan van Rossum. Sinds 1 mei versterkt hij het Bookzo team als Software Engineer. Van koppelingen uitbouwen tot functionaliteiten ontwikkelen en tussendoor nog een stukje helpdesk. Jan draait z'n hand er niet voor om. Deze van oorsprong Texelaar is sinds een aantal jaren weer terug op het eiland en neemt zo'n 15 jaar ervaring mee. 'Ik heb op allerlei plekken gewerkt. Begon mijn IT carrière bij grote bedrijven door heel Nederland zoals ING, KPN en SNS.

 

Sinds 5 jaar ben ik weer terug op Texel. Die eerste jaren op het eiland heb ik bij SnelStart gewerkt en nu dus aangesloten bij Team Bookzo, een enorm fijne werkplek! 


De sfeer op ons kantoor in Oudeschild is heel gemoedelijk. De lijnen zijn kort en met ons relatief kleine team verzetten we bergen. Op de lange termijn ligt mijn focus op productontwikkeling, maar naast deze technische werkzaamheden spreekt het persoonlijke contact met klanten mij ook zeker aan. Ik zit bij Bookzo op mijn plek en kijk ernaar uit om nog meer technische kennis op te doen. Wie weet spreek ik u binnenkort nog eens over een nieuwe functionaliteit of koppeling binnen uw reserveringssoftware!'

Meer Nieuws