Rogier checkt uit bij Bookzo


Door: Rogier Kruger

'Een eenvoudig reserveringsprogramma voor kleine verhuurders op Texel'

 

Dat was onze missie toen we twaalf jaar geleden met Bookzo van start gingen. Gekscherend zeg ik dan altijd: 'Dat is mislukt! Bookzo wordt inmiddels gebruikt in heel Europa'. Als een van de oprichters ben ik daar natuurlijk super trots op.

 

Desondanks merkte ik dat ik toe was aan iets nieuws. Het was absoluut geen makkelijke beslissing, maar ik ga per 1 juli 2022 de 'Bookzo-familie' verlaten.

 

Zoals je ongetwijfeld hebt ervaren, is onze support afdeling al een tijdje volop aan het uitbreiden. Zelf neem ik vanaf 1 juli een korte sabbatical. Vanaf medio september ga ik als zzp-er/freelancer aan de slag. Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan uit de periode van mijn eigen ontwerp & communicatie bureau en mijn automatiseringsexpertise bij Bookzo wil ik gaan combineren voor een exclusief aantal klanten, bij voorkeur in de leisure hoek, daar ligt immers mijn affiniteit en passie (en kitesurfen).

 

kitesurfen.png

 

Door het veelvuldige persoonlijke contact heb ik met veel Bookzo-klanten een hechte en bijzondere band opgebouwd. Vanaf deze plek wil ik je hartelijk danken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

 

Blijf vooral gezond en ik wens je het  allerbeste voor de toekomst.

 

rogier-geschreven.png

 

P.S. Mocht je contact willen blijven houden?

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rogierkruger/

Meer Nieuws