Reserveringsprogramma 

Ontdek de mogelijkheden en functionaliteiten die onze innovatieve
reserveringssysteem te bieden heeft.

Elements

Bookzo introduceert met trots de geheel vernieuwde online boekingsengine: Bookzo Elements.

Met Bookzo Elements kun je moeiteloos elementen uit het Bookzo reserveringssysteem  integreren op jouw website, alles dankzij eenvoudige code. Onze handige configurator zet de informatie om in code die direct op je website kan worden geplaatst.

Deze configurator toont niet alleen diverse opties, maar geeft ook direct een voorbeeld van hoe het er op jouw website uit zal zien. Hierdoor heb je volledige controle over de opbouw en vormgeving van je pagina's dankzij de flexibiliteit van de afzonderlijke elementen.

Met Elements kun je een volledige boekingsstraat implementeren of werken met afzonderlijke elementen. Bovendien maakt Elements het eenvoudig om Last-minute- of arrangementenpagina's te creëren. De code die je via Elements verkrijgt, kan naadloos worden geïntegreerd in zowel bestaande als nieuwe websites. Slechts een paar regels code kunnen al voldoende zijn voor een volledig functionerende boekingsengine. Deze integratie is geschikt voor elke website, met of zonder CMS. Met Bookzo Elements wordt het implementeren van geavanceerde boekingsfunctionaliteiten op je website zo simpel als dat!

Terug naar reserveringsprogramma