Koppelingen

Door de uitgebreide koppelingsmogelijkheden binnen onze reserveringssysteem werk je altijd efficiënt. Een tweevoudige boekhouding bijhouden of dubbele boekingen zijn daarmee verleden tijd. Wij bieden koppelingen met een groot aantal softwarepakketten, waaronder administratiesoftware, channelmanagers en kassa’s.

Bookzo Elements

Online boeken via je eigen website. Eenvoudig te integreren in elke website, met of zonder CMS.

Eigenaren portaal

In de mijn-omgeving voor eigenaren kunnen eigenaren inloggen en online eindafrekeningen, facturen en de bezetting van hun accommodaties inzien. De eigenaren module maakt het o.a. mogelijk (batch-) eindafrekeningen te maken.

Gasten Portaal

In de ‘mijn-omgeving’ module kan de gast inloggen in zijn persoonlijke omgeving van je  bedrijf, voorzien van je eigen bedrijfslogo. Gasten kunnen de reserveringsgegevens en status van betaling inzien. Ben je gekoppeld met een paymentprovider, dan kunnen ze ook direct in de mijn-omgeving een online betaling doen. Gasten kunnen hier online inchecken en medereizigers toevoegen.

Booking.com

De beschikbaarheid van je accommodaties wordt naadloos gesynchroniseerd in Bookzo. Reserveringen die via Booking.com zijn gemaakt, verschijnen direct in het Bookzo-planbord. Ook kun je eenvoudig accommodatie- en kamerprijzen beheren vanuit Bookzo, die automatisch worden doorgestuurd naar Booking.com

Airbnb

Geniet van zorgeloze synchronisatie tussen Bookzo en Airbnb! Je accommodatiebeschikbaarheid en reserveringen worden moeiteloos beheerd. Prijzen en extra kosten worden makkelijk van Bookzo naar Airbnb doorgestuurd!

SmartHOTEL

Bookzo heeft een uitgebreide 2-weg koppeling met SmartHOTEL. De software is altijd gesynchroniseerd, zowel wat beschikbaarheid, prijzen als reserveringen betreft.

Cubilis

Bookzo heeft een uitgebreide 2-weg koppeling met Cubilis. De software is altijd gesynchroniseerd, zowel wat beschikbaarheid, prijzen als reserveringen betreft.

Nextpax

Bookzo heeft een uitgebreide 2-weg koppeling met Nextpax. De software is altijd gesynchroniseerd, zowel wat beschikbaarheid, prijzen als reserveringen betreft.

Qenner

Bookzo heeft een uitgebreide 2-weg koppeling met Qenner. De software is altijd gesynchroniseerd, zowel wat beschikbaarheid, prijzen als reserveringen betreft.

ICal kalender

Het is mogelijk om de bezetting van een accommodatie via een iCal bestand te publiceren op de kalender van een boekingssite/portaal.

Travelbase

Wordt er een reservering in Bookzo gemaakt, dan wordt deze automatisch in Travelbase dichtgezet. Wordt er een reservering via Travelbase gemaakt, dan wordt deze automatisch in Bookzo dichtgezet. Het planbord van Bookzo is altijd leidend. Daarnaast is het ook mogelijk om de prijzen vanuit Bookzo te pushen naar Travelbase.

Belvilla by OYO

Wij bieden een koppeling met o.a. Belvilla by OYO. Deze bestaat uit meerdere merken, waaronder ook DanCenter en Traum-Ferienwohnungen. Presenteer accommodaties aan grote internationale gastengroepen via deze platforms.

Holiday Media

Bookzo is gekoppeld met de online boeken webapplicatie van Holiday Media. Alle prijzen en beschikbaarheid komen uit Bookzo en worden in HolidayAgent opgeslagen, zodat het zoeken en boeken lekker snel werkt. Een boeking die online gemaakt wordt registreert HolidayAgent in Bookzo. Zo heeft u geen dubbele administratie.

Wereldvakantiehuis.nl

Deze koppeling maakt het mogelijk om accommodaties op het populaire platform van wadden-vakantiehuis.nl, www.holland-vakantiehuis.nl en www.wereldvakantiehuis.nl te plaatsen. Reserveringen worden meteen in Bookzo gemaakt en de agenda wordt direct dichtgezet op zowel de eigen website als die van waddenvakantiehuis.nl.

WebHotelier

De koppeling met WebHotelier, een boekingsplatform voor hotels.

Flean verhuur-website

Met je eigen Flean-verhuurwebsite, ondersteund door slimme online marketing tools, vinden bezoekers je website online, worden enthousiast door de online beleving en boeken met één druk op de knop.

Mollie

Binnen ons reserveringsprogramma is het mogelijk om Mollie als online betaalproduct toe te voegen en te koppelen met de administratie. Op deze manier kunt u uw gasten de (aan)betaling online via bijvoorbeeld iDEAL laten voldoen. Dit kan op uw eigen website via het online boeken of via het versturen van een betaallink in de e-mail met de factuur.

Buckaroo

Binnen ons reserveringsprogramma is het mogelijk om Buckaroo als online betaalproduct toe te voegen en te koppelen met de administratie. Op deze manier kunt u uw gasten de (aan)betaling online via bijvoorbeeld iDEAL laten voldoen. Dit kan op uw eigen website via het online boeken of via het versturen van een betaallink in de e-mail met de factuur.

CCV

Binnen ons reserveringsprogramma is het mogelijk om CCV als online betaalproduct toe te voegen en te koppelen met de administratie. Op deze manier kunt u uw gasten de (aan)betaling online via bijvoorbeeld iDEAL laten voldoen. Dit kan op uw eigen website via het online boeken of via het versturen van een betaallink in de e-mail met de factuur.

Exact online

Bespaar tijd en geld op je boekhouding. Facturen invoeren is simpel, betalingen zijn direct inzichtelijk en betaalde reserveringen worden groen gemarkeerd in het planbord. 

Cash

Bespaar tijd en geld op de boekhouding. Eenvoudig boekt u facturen door, heeft u inzicht in betalingen en betaalde reserveringen in het planbord worden groen gemarkeerd.

SnelStart

Optimaliseer je boekhouding en bespaar zowel tijd als geld. Voor makkelijk facturen in en heb direct inzicht in betalingen. Bovendien worden betaalde reserveringen in het planbord automatisch groen gemarkeerd, waardoor je in één oogopslag ziet welke reserveringen zijn afgehandeld. Vereenvoudig je administratieve taken en houd meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Amplixs Attent

Door de koppeling met Amplixs Attent worden er op basis van reserveringsgegevens geautomatiseerde gastenquêtes verstuurd. De vragen worden automatisch toegespitst op de reserveringsgegevens van gasten. Op deze manier krijgt u inzicht in de ervaringen van de gast, kunt u de kwaliteit meten en de resultaten gebruiken om de tevredenheid te verhogen.

ICY thermostaten

Op basis van de aankomst- en vertek van de reservering in het planbord van Bookzo wordt via de koppeling met ICY de thermostaat hoger of lager gezet. Reken op een flinke energiebesparing!

LegionellaDossier

Met LegionellaDossier heb je 100% controle op het legionella beheer. Zowel bestaande tappuntenlijsten, als nieuw te maken risicoanalyses zijn eenvoudig te implementeren. Logboeken, papieren en handmatig invoeren van gegevens behoren tot de verleden tijd. Het is zeer eenvoudig en compleet, zodat iedere medewerker beheertaken kan uitvoeren.

Keyplan

Met Keyplan beheert u eenvoudig alle accommodaties en alle onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden. Keyplan maakt maximale gastvrijheid, soepele interne communicatie en efficiënte tijdsbesteding mogelijk.

Hcontrol

Bookzo is gekoppeld met het slotensysteem van Hcontrol®. Hierdoor is het tevens mogelijk om volledig receptieloos in- en uit te checken!

DOM TapKey smart lock

Laat gasten de deur van uw accommodatie of hotelkamer ontgrendelen met hun smartphone. Met plug-and-play technologie kan de installatie niet eenvoudiger. Het enige wat u nodig heeft, is een smartphone, de Tapkey-app en een digitale DOM-cilinder.

Booq

We koppelen met de kassasystemen van booq (Eijsink). Kassabonnen worden geplaatst in de reservering op naam van de gast of kamernummer.

Lightspeed

We koppelen met de kassasystemen van Lightspeed. Kassabonnen worden geplaatst in de reservering op naam van de gast of kamernummer.

Nuvopos

We koppelen met de kassasystemen van booq (Eijsink), Lightspeed en Nuvopos. Kassabonnen worden geplaatst in de reservering op naam van de gast of kamernummer.

WISH

Met WISH van facility2 maakt het mogelijk om schoonmakers een overzicht te geven van accommodaties die nog moeten worden schoongemaakt. Bookzo stuurt elk kwartier een notificatie voor alle rode accommodaties die uitgechecked zijn. De accommodaties die weer gereed zijn worden dan groen gemarkeerd na afloop en zijn weer gereed om gasten te ontvangen.

Feratel

Feratel biedt een koppeling voor de aangifte van toeristenbelasting in diverse Duitse en Oostenrijkse regio’s.

Trustpilot

Voor consumenten een ideale plek om betrouwbare bedrijven te ontdekken, ze kunnen reviews schrijven, bekijken en delen. Bedrijven gebruiken Trustpilot voor het opbouwen van vertrouwen, om de conversie te verhogen en om de vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren. De software van trustpilot kan gekoppeld worden aan Bookzo.

Hotek Classic

Vanuit Bookzo kan direct een kaart worden aangemaakt. Automatisch worden de bekende reserveringsgegevens overgenomen zoals: Room, Arrival, Departure en Guest.

CAT Control

Na toekennen is de pas geldig vanaf de aankomstdatum tot en met vertrekdatum. Het nummer van de pas is daarna ook terug te vinden in de reservering. Vanuit Bookzo wordt de naam van de gast, aankomst- en vertrekdatum en eventueel het kenteken in het systeem van CAT gezet. Op basis van kenteken herkenning gaat de slagboom automatisch open.

Zapier

Verbind uw apps en automatiseer workflows! Met Zapier kunnen verschillende taken worden geautomatiseerd op basis van een 'trigger'.

Mailchimp

Koppeling met Mailchimp marketing en Mailcimp transactional (Mandrill).

ST&D

Gastvrij in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen. Kentekenherkenning biedt een veilige en gastvrije toegang tot uw terrein.

Avutec

Automatische kenteken herkenning voor toegang tot uw terrein.

TickSys

Storingen, schoonmaak, en onderhoud. TickSys Service Planner is een volledig Facilitaire Management Systeem in de Cloud en heeft een mooie koppeling met Bookzo reserveringssoftware!