Over Bookzo

Eenvoudig. Efficiënt. Snel. Dat is wat we willen bij Bookzo. 

Bij Bookzo begrijpen we dat elk bedrijf anders is en dat elke verhuurder andere wensen heeft.
We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten,
we zijn er om te adviseren en om mee te denken.We zijn constant bezig processen te verbeteren en te versimpelen waardoor verhuren ook in de toekomst alleen maar makkelijker wordt. Onze ontwikkelafdeling werkt nauw samen met ons support- en salesteam waardoor wensen gehoord worden en omgezet kunnen worden in gebruiksvriendelijke software.

Hoe het begon

14 jaar geleden is Bookzo opgericht op het eiland Texel door Pieter-Jan, Jon (de huidige eigenaren), Rogier en Victor. De software werd lokaal gedownload, er waren geen koppelingsmogelijkheden en als er iemand hulp nodig had, werden Pieter Jan en Jon op hun mobiele telefoon gebeld. 

Wat begon als kleinschalig systeem is inmiddels uitgelopen tot uitgebreide reserveringsoftware wat gebruikt wordt door verhuurders in binnen- en buitenland. 

Waar we zijn

Ons bedrijf telt ondertussen 11 personeelsleden en meer dan 200 tevreden klanten. 
We zitten nog steeds op ons mooie eiland Texel, gevestigd in Oudeschild.

Het lokale systeem is een Cloud systeem geworden, er zijn vele koppelingen gemaakt met professionele partners, naast Bookzo Desktop draait ook Bookzo Web en onze klantenkring is enorm gegroeid.
Tevreden Bookzo gebruikers, dat maakt ons trots!

Waar we naartoe willen

Plannen voor de toekomst zijn er genoeg. Terwijl we continu nieuwe klanten mogen verwelkomen zijn we ook druk bezig met het uitbreiden van Bookzo Web. 
Ons online systeem zorgt er niet alleen voor dat Bookzo op alle apparaten beschikbaar is maar ziet er ook nog eens modern en overzichtelijk uit. Daarnaast volgen we de nieuwste software ontwikkelingen en buigen dit om naar ons systeem. We vragen (en krijgen) veel feedback uit de verhuur; jullie zijn de experts. De feedback wordt gebruikt om Bookzo nog beter, sneller en makkelijker te maken. Fijn voor de gebruiker; dan hebben jullie meer tijd voor de gasten!

Wil je nog meer weten over Bookzo?


We vertellen je graag alles!
Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop;

contact