Waarom Bookzo?

Naast onze innovatieve reserveringssoftware bieden wij ook uitgebreide hulp en support. 

Gasten boeken simpel en snel

Online boeken is nu makkelijker dan ooit! Gasten kunnen moeiteloos reserveringen maken via een responsieve interface die zich aanpast aan hun apparaat. Na de boeking kunnen ze inloggen op hun persoonlijke 'mijn-omgeving' om in te checken, medereizigers toe te voegen en reserveringsdetails te bekijken. Zo bieden we een naadloze ervaring, ongeacht het apparaat.

Gebruiksvriendelijk en tijdsbesparend

Het planbord is volledig aanpasbaar naar jouw voorkeuren en biedt een helder overzicht dankzij handige zoek- en filterfuncties. Exporteer moeiteloos gegevens naar Excel en bespaar tijd door automatische verzending van bevestigingen en welkomstmails. Beheer je accommodaties efficiënt, zodat jij je kunt concentreren op het belangrijkste.

Vakkundige helpdesk

Bij Bookzo staat ons toegewijde team van experts altijd voor je klaar. We bieden uitstekende ondersteuning en streven naar voortdurende verbetering en innovatie in onze reserveringssoftware. Je profiteert automatisch van de nieuwste en meest geavanceerde functies dankzij automatische updates. Blijf altijd up-to-date en geniet van de beste oplossingen voor uw accommodatiebeheer.

Eenvoudig in de website te implementeren

Bookzo Elements: de nieuwe online boekingsengine die naadloos integreert in elke website, met slechts een paar regels code. Universeel toepasbaar, ongeacht het gebruik van een Content Management Systeem. Dankzij de modulaire opbouw biedt het ongekende flexibiliteit in structuur en vormgeving van je webpagina's, zodat je de presentatie van je accommodaties perfect kunt afstemmen op jouw behoeften en de stijl van je website.

Koppel boekhoudpakketten, kassa's en channelmanagers

Ons reserveringsprogramma integreert naadloos met administratiesoftware zoals Snelstart, Cash en Exact Online, versnelt en vereenvoudigt de boekhouding. Via geavanceerde channelmanagers is Bookzo gekoppeld aan belangrijke boekingsplatforms zoals Booking.com, Expedia en Trivago, waardoor ons planbord altijd up-to-date is en dubbele boekingen worden voorkomen. Hiermee verloopt het beheer van uw accommodatie soepel en efficiënt.

Uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden

Ons reserveringsprogramma genereert gedetailleerde rapporten en biedt krachtige analysemogelijkheden. Deze rapporten bieden waardevol inzicht in essentiële gastinformatie, optimaliseren je bedrijfsresultaten en verhogen de omzet. Je blijft altijd volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je bedrijf. De overzichten kunnen moeiteloos naar Excel worden geëxporteerd voor eenvoudig delen en verdere analyse.

Duidelijke weergave van kosten en acties

Pas moeiteloos prijzen aan, voer acties, kortingen en last-minutes in met gemak. Ons systeem biedt een complete reserverings- en facturatieoplossing. Gasten kunnen eenvoudig online betalen via verschillende methoden, zoals iDEAL. We bieden ook de mogelijkheid voor een veilige online (aan)betaling aan het einde van het boekingsproces, waardoor het hele proces soepel en snel verloopt.